Политика за поверителност

 
 

Ние уважаваме твоята конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяш. Затова искаме процесът по обработката им да бъде напълно открит и прозрачен за теб. В тази връзка, споделяме с теб принципите, които формират нашата политика на поверителност.

 

 

1. Кой носи отговорност за личните ти данни?

 

 „Фитнес и хранене" ЕООД е администратор на личните данни, които ни предоставяш и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

 

"Фитнес и хранене" ЕООД

ЕИК: BG 203265002

Адрес: Ловеч 5500, ул. „Стоян Цанков“ 35

Телефон: +359 888 116 464

Електронен адрес: nutrition.fitbg.net@gmail.com

Управител: Росен Илиев Иванов

 

 

2. Къде съхраняваме твоите данни?

 

Данните, които събираме от теб, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство ("ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки случай на прехвърляне на твоите лични данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

 

 

3. Какъв тип данни събираме от теб

 

Ние събираме данните ти, когато попълваш формуляри и/или анкети на нашия сайт. Това включва:

 

  • Данни, предоставени, за да се абонираш за нашия имейл бюлетин – имена и имейл адрес. Възможно е да съберем и данни относно твоята фитнес цел – отслабване или качване – с цел сегментиране и предоставяне на релевантни статии и предложения.
  • Данни, предоставени при поръчка на предоставяни от нас продукти и услуги – имена, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка (ако става въпрос за физически продукт), IBAN (при обработване на плащането в случай на плащане по банков път). При поръчка на хранителен режим или фитнес програма събираме и допълнителни данни относно твоят пол, възраст, височина, тегло, мерки, навици и предпочитания, които са необходими за изготвянето на режимите и програмите.
  • Данни, предоставени при попълване на формата за контакт в нашия сайт – имена, имейл адрес и телефонен номер. В този случаи е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.
  • Данни за твоите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение, данни за използван интернет браузър и устройство и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.

 

 

4. Защо събираме твоите данни

 

Възможно е да използваме данните, които събираме от теб, със следните цели:

 

  • За да персонализираме качеството ти на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересуваш най-много.
  • За да подобрим уебсайта си, за да те обслужваме по-добре в отговор на твоите искания и нужди.
  • За да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.
  • За бързото и надеждно обработване на поръчките и плащанията на продукти и услуги, предлагани на нашия уебсайт.
  • За да се свържем с теб след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания).
  • За да продължим комуникацията с теб, след като си се регистрирал(а) за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересуваш.

 

Може да използваме данните ти, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook.

 

Ще предприемем мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от теб, от които не се нуждаем.

 

 

5. Google Analytics

 

Ние използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за посетителите на уебсайта, като например уебсайта, от който идваш на нашия уебсайт, държавата, в която се намираш, твоя език, онлайн поведение, браузъра, който използваш, мрежата и т.н. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип аудитория използва нашия уебсайт и как го използва, което ни помага да персонализираме съдържаните и продуктите, които предоставяме.

 

Можеш да откажеш използването на твоите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics. Ако искаш да се откажеш, моля изтегли и инсталирай приставката за твоя уеб браузър.

 

 

6. Как защитаваме твоите данни

 

Ние гарантираме сигурността на данните, които ни изпращаш, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Твоята информация може да се съхранява и обработва на определени локации, където се намираме ние, в строго съответствие с приложимото законодателство за конфиденциалност и защита на личните данни.

 

В допълнение, всички чувствителни данни (като кредитни/дебитни карти), които предоставяш, са кодирани чрез технологията Secure Socket Layer (SSL), за да подобрим сигурността на предаване им. Всички транзакции се обработват от специализиран доставчик (Skrill Ltd) и твоите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри. Ние нямаме достъп до тази информация и тя е напълно защитена.

 

 

7. За какъв период от време съхраняваме твоите данни

 

Ако закупиш някои от дигиталните продукти, предлагани на уебсайта ни, ние ти предоставяме непрекъснат достъп до тях. За тази цел, ние задържаме имейл адреса и името ти, до момента, до който имаш достъп до продуктите ни.

 

Твоите данни, които използваме за маркетингови цели, ще бъдат съхранявани при нас, докато не ни уведомиш, че повече не желаеш да получаваш тази информация или се отпишеш сам(а).

 

 

8. Предоставяне на лични данни на трети страни

 

Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до твоите лични данни на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици.

 

Изключение правят случаите, при които разкриването се изисква от закона поради значим обществен интерес или за установяването, упражняването или защитата на права по съдебен ред, например когато определена информация се предоставя на адвокати, агенции за събиране на вземания, митници или други държавни органи, или на правоприлагащи органи за справяне с потенциални нарушения, други нарушения на договора или незаконно поведение. Ние също така можем да разкрием информация, изискуема по съдебен ред или по друг законов начин, или с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или имущество.

 

 

9. Какви са твоите права

 

9.1 Право на достъп

 

По всяко време имаш право да поискаш информация относно личните ти данни, които съхраняваме. Можеш да направиш запитване на имейл адрес info@fitbg.net, след което личните ти данни ще ти бъдат предоставени.

 

9.2 Право на преносимост

 

Когато обработваме твоите лични данни по автоматизиран начин въз основа на твоето съгласие или въз основа на споразумение, имаш право да получиш копие от твоите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат, прехвърлени на теб или на друга страна. Това включва само личните данни, които си ни предоставил(а).

 

9.3 Право на коригиране

 

Имаш право да поискаш коригиране на твоите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни. Ако си абониран(а) за нашия имейл бюлетин, можеш да редактираш своите лични данни, като натиснеш бутона в края на всеки имейл.

 

9.4 Право да бъдеш забравен

 

Имаш право да поискаш от нас да изтрием всички твои лични данни, които обработваме по всяко време, освен в следните ситуации:

 

  • Ако в момента си в процес на комуникация с нас по разрешаване на даден въпрос.
  • Ако имаш отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена.
  • Ако имаш неуреден дълг към нас, независимо от начина на плащане.
  • Ако си заподозрян(а) в злоупотреба или си злоупотребил(а) с нашите услуги през последните четири години.
  • Ако си направил(а) покупка, ще запазим твоите лични данни във връзка с твоята трансакция според счетоводните правила.

 

9.5 Право да възразиш срещу обработването въз основа на легитимен интерес

 

Имаш право да възразиш срещу обработването на твоите лични данни въз основа на нашия легитимен интерес. Ние няма да продължим да обработваме личните ти данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата ти или поради съдебни искове.

 

9.6 Право да възразиш срещу директния маркетинг

 

Имаш право да възразиш срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг.

 

Можеш да се откажеш от директния маркетинг по всяко време, като кликнеш върху бутона "Отписване" в долната част на всеки имейл или напишеш "стоп" във Facebook Messenger. Също така можеш да изпратиш заявка на имейл адрес info@fitbg.net, за да те отпишем ръчно.

 

9.7 Право на ограничение

 

Имаш право да поискаш да ограничим обработването на твоите лични данни при следните обстоятелства:

 

  • Ако възразиш срещу обработването въз основа на легитимен интерес, ние ще ограничим обработването на данните в очакване на резултат от проверката на законните основания.
  • Ако претендираш, че твоите данни са неточни, ние ще ограничим обработването в очакване на резултат от проверката на точността на данните.
  • Ако обработването е неправомерно, можеш да възразиш срещу изтриването на личните ти данни и вместо това да изискаш ограничаване на използването им.
  • Ако вече не се нуждаем от личните данни, но те са ти необходими за упражняване или защита на правни претенции.

 

9.8 Право на подаване на жалба към надзорен орган

 

Ако смяташ, че обработваме твоите данни по неправилен начин, винаги можеш да се свържеш с нас на имейл адрес: info@fitbg.net. Също така имаш право да подадеш жалба към съответния надзорен орган:

 

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)

Адрес: София 1431, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15

Тел: +359 2 915 35 18

Факс: +359 2 915 35 25

Електронна поща: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg

Уебсайт: www.cpdp.bg

 

 

10. Промени в политиката ни за поверителност

 

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще ти бъдат съобщени по имейл.

 

 

11. Как да се свържеш с нас

 

Ако желаеш да получиш достъп, коригираш, премахнеш или изтриеш личните данни, които съхраняваме за теб, да подадеш жалба или просто се нуждаеш от повече информация, може да се свържеш с нас по всяко време на имейл адрес: info@fitbg.net.

 

 

Последната промяна в нашата политика за поверителност е извършена на 22.05.2018 във връзка с Общия регламент за защита на данните (GDPR).